Vakıf tarafından 500 kilo et, 2 bin 500 ekmek, 200 kilo yoğurt, 100 kilo limon, 100 kilo sarımsak ve 100 kilo biber kullanılarak hazırlanan 10 bin kişilik yöresel yemek tirit, sabah namazının ardından dağıtıldı. Vatandaşlar, kurulan yer sofrasında yemeği yedi.
Abdülkadir Geylani Eğitim ve Kültür Vakfı Onursal Başkanı Şeyh Ahmet El Kadiri, tirit ikramını her yıl geleneksel hale getirdiklerini belirterek "Amacımız insanlar arasında birlik ve beraberliğin sağlanmasıdır. Her yıl mevlit kandili nedeniyle yöresel yemek olan tirit ikramı yapıyoruz. Buradaki amacımız insanlar arasında birlik ve beraberliğin sağlanmasıdır. Son günlerde Türkiye’de üzücü olaylar yaşanıyor. Şehit polislerimize Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.
Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Milli Gazete editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Milli Gazete değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Milli Gazete editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Milli Gazete değil haberi geçen ajanstır.